top of page
4. puck zet kap weg.jpg

Handgemaakt

Al onze kappen worden handgemaakt in ons atelier in Amsterdam. Er is daarom veel mogelijk. Wil je je kap wat hoger of lager dan onze standaard maten? Een andere kleur binnenkant? Liever een conische/tapse kap? Of wil je een lampenkap die wat meer verdiept is en daardoor wat meer over de fitting valt? Neem dan gerust contact met ons op.

High End stoffenmerken

Doorgaans werken wij met high end stoffenmerken zoals o.a. Pierre Frey, Manuel Canovas, Larsen, Elitis, Jim Thompson, Jane Churchill, etc. De kleuren, borduursels, materialen en prints, maken wat ons betreft het verschil. Je vindt bij ons veel gekleurde stoffen met prints zoals ikats en afrikaanse dessins. Iedere print vertelt je een verhaal. Uiteraard hebben wij ook een ruime keuze in effen stoffen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Restjes stof verdwijnen bij ons nooit in de prullenbak! Daarvan maken wij wel weer een kussen of een wandlampje. Heb jij onlangs je gordijnen in laten korten en heb je stof over? Of heb je een jurk waar je niet meer in past maar waarvan de stof zo leuk is? Zo lang de stof geschikt is, kunnen wij in principe van iedere stof een lampenkap maken.

Advies

Heb je vragen m.b.t. maatvoering en afwijkende frames? Of heb je een lamp met een afwijkende fitting? Wij helpen graag, dus neem gerust (telefonisch) contact met ons op. Ook het vervangen van een fitting en bedrading van je lamp is bij ons mogelijk.  

bottom of page